Wednesday, Dec. 13, 2017

Fashion wallpapers Sa pagohen vipat për të qenë

Written By:

|

December 2, 2012

|

Posted In:

A e besoni se Kim kardashian ose Nicole Kidman, ndodhen në rreshtin e parë të sfilatave sepse janë shumë të interesuara në modë? Nuk është aspak kështu. Ky është thjesht biznes. Megjithëse ndër vite konsiderohet si një shoqëri e madhe mes stilistëve dhe vipave.

Në vitin 2010 Rihanna mori 97,500 dollarë për pjesëmarrjen e saj si shikuese vip në sfilatën e Karl Lagerfeld.

Fashion

Share This Article

Related News

Latest And New Indian bridal jewelry Collection | fashion
Bridal Henna Fashion Mehndi Design Collection Body
SNEAK PEEK! CLUB MONACO SHOWS IRRESISTIBLE PRINTS AND TEXTURES FOR FALL ’12 | Fashion

About Author

Leave A Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *